Μουσικά Party

general_party

Η εταιρία μας , δραστηριοποιείται στο χώρο των μουσικών πάρτυ περίπου μία εικοσαετία και το κάνει με μεγάλη αγάπη και επαγγελματισμό.

Η μουσική είναι ο πιο ισχυρός παράγοντας που συνοδεύει την πραγματική διασκέδαση .  Με εμπειρία πολλών ετών σε πολλά clubs, beach parties, καθώς και σε πάρα πολλές εκδηλώσεις και θεματικά events (RnB βραδιές, latin βραδιές, ελληνικές βραδιές κλπ..), οι συνεργάτες μας μπορούν να καλύψουν ένα ευρύ φάσμα από rock, pop, house, disco, RnB κλπ.., μέχρι και ελληνικά ακούσματα «παντός τύπου», όπως λαϊκά, παραδοσιακά, νησιώτικα, και φυσικά ό, τι μπορείτε να φανταστείτε.

Μια κατηγορία την οποία αντιμετωπίζουμε με ιδιαίτερη ευαισθησία και της δίνουμε ξεχωριστή σημασία είναι τα παιδικά πάρτι. Τα παιδιά λατρεύουν τη διασκέδαση και εμείς ανταποκρινόμαστε ακριβώς στις επιθυμίες τους. Με μπόλικο χορό και εκπλήξεις ακόμα και τα πιο απλά πάρτυ μετατρέπονται σε μια φαντασμαγορική  disco με ξέφρενο κέφι!

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να πραγματοποιήστε με άψογο επαγγελματισμό το πάρτυ των γενεθλίων ή της ονομαστικής γιορτής του παιδιού σας,  χαρίζοντάς του πολύτιμες αλλά και ανεξίτηλες μνήμες σε όλους τους καλεσμένους μικρούς και μεγάλους !

Οι τιμές είναι πάντα προσιτές και  συζητήσιμες και φυσικά ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών του.Δικό μας στόχος είναι να μη μείνει κανείς παραπονεμένος, ακόμη και ο πιο απαιτητικός πελάτης.

Όλα αυτά βέβαια, σε συνδυασμό με έναν άρτιο και σύγχρονο εξοπλισμό, αφού φροντίζουμε πάντοτε να παραμένουμε στις επάλξεις της τεχνολογίας και να ενημερωνόμαστε μονίμως για τις σύγχρονες τάσεις εξοπλισμού, ήχου, φωτισμού, εφέ κλπ.

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να αυτοσχεδιάσουμε μαζί το πάρτυ των ονείρων σας!

Μη διστάσετε ,είμαστε πάντα στη διάθεσή σας!