Dj για βάπτιση

Dj για βάπτιση

Ο μικρός σας ήρωας ή η μικρή σας ηρωίδα έχουν την «τιμητική» τους, καθώς αποκτούν επισήμως το ονοματάκι τους κι εμείς είμαστε εδώ, για να κάνουμε τη μέρα του παιδιού σας, να μοιάζει παραμυθένια!

Ξεφεύγοντας απ’ τα τετριμμένα και τα «κλισέ», δίνουμε κυριολεκτικά «φτερά» στην κονσόλα, ενώ πάντοτε ο κατάλληλος dj μας, δίνει ένα δυναμικό «παρών», ξεσηκώνοντας παιδιά και μεγάλους σε ένα ξέφρενο γλέντι που μοιάζει με το καλύτερο παιδικό πάρτι, που έχει φανταστεί ποτέ ένας γονιός για το παιδί του!

Εμείς όμως είμαστε κοντά σας με τις μοναδικές μουσικές μας , όχι μόνο για το παιδί σας αλλά φυσικά και για εσάς που ως γονείς σίγουρα θα θέλετε το καλύτερο και για τους καλεσμένους σας, μένοντας και γι’ αυτούς αυτή η στιγμή αξέχαστη! Οι μουσικές επιλογές λοιπόν, στόχο έχουν να ξεσηκώσουν άπαντες, σε μια χορευτική «αρένα», όπου οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάζουν και οι μεγάλοι θα γίνονται ξανά παιδιά!

Οι μουσικές εναλλαγές εκτός από πρωτότυπες θα είναι και μοναδικές, και πώς όχι άλλωστε, με τον πλέον κατάλληλο, πολύπειρο και καταρτισμένο dj μας, να προσφέρει ένα πραγματικά αξιοζήλευτο πρόγραμμα και να ξεσηκώνει τους καλεσμένους σας χωρίς δεύτερη σκέψη!

Να επισημανθεί φυσικά, ότι εάν το παιδάκι σας επιθυμεί να περάσει τη μέρα αυτή διασκεδάζοντας παράλληλα με ένα κλόουν ή ανιματέρ, τότε να είστε σίγουροι ότι θα υπάρξει άψογη συνεργασία και στο κομμάτι του εξοπλισμού αλλά και σ’ εκείνο της μουσικής, απολαμβάνοντας στο μέγιστο όλοι οι παρευρισκόμενοι αυτή τη μοναδική στιγμή, που δικαιωματικά ανήκει στο . . . «νεοβαπτισθέν» μωράκι σας!

Comments are closed.